Tottenhams målmand Hugo Lloris mener at det er en kæmpe fiasko for klubben og holdet, hvis de ikke formår at komme videre i Champions League-gruppespillet.

Af Lasse D. Drescher

Mauricio Pochettinos Tottenham-trup spiller tirsdag aften en must-win kamp, hvis Tottenham skal have forhåbninger om at komme videre fra Champions League-gruppespillet.

Tottenham er på nuværende tidspunkt nummer tre i deres gruppe. Pochettinos mandskab er fire point efter aftenens modstander, og 2 point efter Bayer Leverkusen som møder CSKA Moskva i deres næste Champions League-kamp.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Taber Tottenham aftenens kamp mod AS Monaco, og Leverkusen samtidig vinder over CSKA Moskva. Så er Tottenhams bedste chance en plads i Europa League. Det kræver dog at Tottenham så vinder over det russiske mandskab i deres kamp.

Hugo Lloris udtaler følgende til Express:

“Jeg vil være helt ærlig. Hvis vi ikke kommer videre fra gruppespillet, er det en kæmpe fiasko. Det er sandt at klubben ikke er vant til at spille meget med i Champions League, men vi har mange gode spillere og gode talenter.

De unge spillere er gode, og viser godt potentiale. De fleste spiller med på deres landshold, så vi har egentlig ingen undskyldning. Den vigtigste ting vi skal huske på, er at vi skal være i live og klar. Vi skal tro på at vi kan komme videre, og vi skal presse os selv til det yderste.”

Læs også: Napoleon-efteraber: Zlatan vil belejrer alle lande