Den svenske superstjerne har planer om at belejrer mange lande, ligesom Napoleon gjorde i sin tid. Zlatan mener dog der er chance for at han gør det som Napoleon ikke gjorde, nemlig at belejrer Amerika.

Af Lasse D. Drescher

Den svenske Manchester United-stjerne Zlatan Ibrahimovic vandt endnu engang prisen som den bedste svenske fodboldspiller. Det er nu 10. gang i træk at Zlatan løber afsted med prisen. Zlatan gav et hint om hvad fremtiden kunne bringe, da han fortalte at han så sig selv i MLS-ligaen inden alt for længe.

(Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til Aftonbladet:

“Det er en stor mulighed for mig. For fodbolden og alt andet. Jeg kan sagtens se mig selv styrer Amerika, ligesom jeg har med Europa. Mange personer bliver et sted hele deres karriere, men jeg vil rejse rundt ligesom Napoleon. Samtidig med at jeg belejrer alle lande. Så måske skulle jeg gøre det som Napoleon ikke gjorde, nemlig at belejrer Amerika.”

Zlatan Ibrahimovic har haft en lidt blandet sæsonstart med United. Zlatan har scoret nogle mål, men han har ikke været så målfarlig, som de fleste nok havde håbet på, da han blev hentet til klubben i sommers.

Det svenske medie Aftonbladet, mener dog at Jose Mourinho allerede har planer om at forlænge Zlatans kontrakt hos De Røde Djævle. Det bliver spændende og se, bliver Zlatan sammen med Manchester United og Jose Mourinho, eller tager han rejsen mod Amerika.

Læs også: Beckham om United-stjerne: Jeg elsker ham, men han opfører sig som et barn