Af Anders Lang Jensen

Tyske Jürgen Klopp har haft store vanskeligheder på målmandspositionen i længere tid. Derfor har manageren nu rettet blikket mod en forstærkning.

Photo by Romain Perrocheau/Getty Images

Ifølge The Sun har Liverpool stor fokus på franske Steve Mandanda, der for tiden tørner ud hos Premier League-rivalen Crystal Palace dog et godt stykke længere nede i tabellen. Den franske keeper kan med sin rutine bidrage med noget sikkerhed til den defensive skanse på Anfield, som Klopp ikke har set de to nuværende målmand i Mignolet og Karius, levere.

Mandanda har ikke spillet en kamp siden november, og derfor kommer det som en ganske stor overraskelse rundt om i medierne, at netop den franske keeper og tidligere Marseille-spiller sættes i forbindelse med et skifte til Liverpool.

Den 32-årige franske keeper startede som sikkert førstevalg hos Palace efter skiftet fra fransk fodbold, men en slem knæskade holdt ham siden da ude af truppen. Siden da har den rutinerede keeper måtte set langt fra spilletid med en solid plads på bænken hos London-mandskabet.