26-årige Jean Seri, som til dagligt optræder for den franske klub Nice. Seri rygtes nu væk fra den franske klub, og mod to London-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Nice-midtbanespiller Jean Seri, har i en længere periode været rygtet væk fra den velspillende midtbanespiller. Klubben som jagter Nice-profilen er Premier League-storklubben Arsenal.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Den velspillende midtbanespiller er tidligere blevet sammenligned med Chelsea-stjernen N’Golo Kanté. Nice har afsløret at frikøbsklausulen på Seri er på omkring 300.000.000 kroner. Det er ifølge Wenger dog en ret høj pris.

Der skal ikke lægges skjul på at Arsene Wenger altid har haft et lidt anspændt forhold, til at gå ud og bruge mange penge på transfermarkedet. Det er også derfor, at Wenger som førnævnt, ikke har mod på at kaste så mange penge efter Nice-profilen.

Jean Seri har i den seneste sæson spillet 34 Ligue 1-kampe for det franske mandskab. Det blev til ni assist og syv scoringer for Seri.

Forlader Nice-profilen frankrig?

Det engelske medie Metro skriver, at det ikke kun er Arsenal som viser interesse i 26-årige Jean Seri. Arsenal møder ifølge mediet stor konkurrence, fra Premier League-konkurrenten Tottenham Hotspur.

Læs også: Tottenham er kæmpe favoritter til Premier League-titlen