Det tyder på at Real Madrid-træneren har store planer, for den franske angriber Karim Benzema.

Af Lasse D. Drescher

ESPN skriver at Real Madrid-træneren Julen Lopetegui har udtalt sig om Karim Benzema, på en pressemøde. Det tyder på at den nyeste Madrid-træner, Lopetegui, har stor tiltro til at den franske angriber kan sende mange bolde i netmaskerne.

(Photo: Getty Images)

30-årige Karim Benzema bliver ofte rygtet væk fra Real Madrid. Der er tvivl om hvor vidt de hos Real Madrid er vilde med Benzema, eller ej. Specielt efter at Cristiano Ronaldo blev solgt, er der endnu engang opstået stor tvivl.

Julen Lopetegui udtaler følgende om Benzema:

“Han er en god spiller, og jeg har ikke gjort noget for at ændre på ham. Jeg kan ikke se hvorfor han ikke kan lave 30 eller 40 scoringer. Det vigtigste er at holdet er solidt spillende, og de arbejder godt sammen.

Benzema er en god spiller og det har han altid været. Det han gør på banen, er kun hans egen skyld og det er godt. Han er glad og han hjælper holdet, og sådan kommer det til at fortsætte.

Karim Benzema har siden ankomsten til Real Madrid, ifølge soccerbase har Benzema spillet omkring 204 kampe La Liga-kampe for Real Madrid. I de kampe er det samtidig blevet til omkring 130 scoringer.

Før Karim Benzema skiftede til Real Madrid, spillede han i hjemlandet hos Olympique Lyon. I sin tid hos Lyon nåede Benzema ifølge soccerbase omkring 81 Ligue 1-kampe, og det blev til 43 scoringer i den franske liga.

Det tyder derfor på at Julen Lopetegui har planer om at bruge Karim Benzema i truppen, og det tyder også på at han vil få en vigtig rolle. Specielt når Julen Lopetegui mener at det ikke ligefrem bliver svært for Benzema, at lave 30-40 scoringer.

Læs også: Spændende: Tottenham jagter Ajax-talent