Ungt Ajax-talent rygtes væk fra klubben, da der er stor interesse fra Premier League-storklubben Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie The Express, har Tottenham en ung hollænder i kikkerten. Det er den 21-årige Ajax-profil Frenkie de Jong, som længe har været en solid spiller hos Ajax Amsterdam, nu kunne han dog formentlig være på vej væk.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Tidligere har den spanske storklub, FC Barcelona, vist stor interesse i netop Frenkie de Jong. Den hollandske midtbanespiller er en typisk boks til boks-spiller, som ifølge det engelske medie ville passe perfekt til Tottenham-holdet.

Grunden til at Tottenham formentlig kigger efter en ny spiller, er ifølge mediet fordi den 31-årige belgier Mousa Dembélé rygtes væk. Der skulle være stor interesse i den belgiske midtbanespiller, fra den kinesiske klub Beijing Guoan.

Dog er der tvivl om hvor Dembélé gerne vil fortsætte sin karriere. Han er efterhånden ved at komme op i årene, og derfor kan det være han foretrækker at komme ud og slutte af med at tjene en masse penge, frem for at fortsætte hos London-storklubben.

Mauricio Pochettino har i øjeblikket de to unge spillere Harry Winks og Josh Onomah. De har fået nogle chancer, og Frenkie de Jong kunne være en solid tilføjelse til resten af de unge midtbanespillere i truppen.

Er Tottenham det rigtige valg?

The Express skriver at rygterne fortæller at Frenkie de Jong, forventes at koste omkring 335.000.000 kroner, at hente væk fra den hollandske storklub Ajax Amsterdam. Dog kan prisen formentlig godt stige, såfremt at der er andre storklubber som viser interesse også.

Dog skal hollænderen overveje hvad han gør, da han er ung og har brug for spilletid for at udvikle sig. Der er ingen tvivl om at Tottenham er en god mulighed. Hvis altså han får spilletid.

Læs også: Derfor er Bundesligaen det perfekte sted for ung britisk fodboldtalent