På trods af adskillige rygter om et nært forestående skifte til Manchester United, så er Lorenzo Insigne glad for at være i Napoli. Det bekræfter hans far.

AF: EMIL PLOVGAARD

Lorenzo Insigne Napoli
Lorenzo Insigne og Napoli jubler efter en sejr ude mod Atalanta. Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Den 27-årige italiener har scoret 76 mål i 297 kampe for Napoli, siden han fik debut på førsteholdet i 2010. I forbindelse med Marek Hamsiks afgang i sidste måned, blev han også forfremmet til at være holdets kaptajn.

Lorenzo Insigne har dog været vred over den kritik, han har modtaget i de seneste uger. Flere italienske medier fortæller, at både Liverpool og Manchester United følger hans situation tæt.

Gazzetta dello Sport mener endda at vide, at hans agent, Mino Raiola, har talt med folk fra Manchester United angående et stort skifte i den kommende sommers transfervindue.

Spillerens far, Carmine Insigne, har dog svaret igen på alle spekulationer. Det har han gjort i et interview med det lokale medie, napolimagazine.com.

”Lorenzo gør det godt i Napoli, og han har ingen intentioner om at forlade klubben.”

”Både han og vores familie er meget stolte over, at han render rundt med anførerbindet.”

”Rygter om interesse fra andre europæiske klubber? Det ved vi ikke noget om. Lorenzo er stolt over at spille i Napoli.”

”Han har gjort en drøm til virkelighed, og han håber på at kunne vinde Europa League i denne sæson, sammen med resten af holdet.”

”Min søns fremtid er blå, og støtten fra fansene er altid en fornøjelse.”

LÆS OGSÅ: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer

Insigne har mødt stor kritik fra flere af klubbens fans, efter han tidligere på måneden brændte et straffespark i kampen mod Juventus. Napolitanerne endte med at tabe kampen med 1-2.

Den italienske målræv fandt dog vej til netmaskerne i weekendens kamp mod Sassuolo. Efter kampen luftede han sine frustrationer.

”Jeg får altid kritik. Jeg vil ikke starte en kontrovers, men jeg er den eneste, der får skylden. Det sker, når jeg ikke lever op til forventningerne, eller ikke scorer mål.”

”Det gør ondt, men jeg arbejder altid på at forbedre mig og mit spil.”

Napoli ligger i øjeblikket på en andenplads i Serie A med 57 point. Der er dog langt op til Juventus på førstepladsen med 75 point.