Den rutineret manager, Louis Van Gaal, har et CV de fleste manager ville give sin højre arm for. Den hollandske træner startede sin fodboldkarrier som spiller hos AFC Ajax, og herefter fulgte 4 sæsoner ved Roayl Antwerp FC i Belgien og sluttelig 8 sæsoner ved Sparta Rotterdam. Som Træner har Van Gaal sigtede højere og man må sige, at han har ramt. Den nuværende Manchester United Manager kan skrive både Ajax, Barcelona, det hollandske landshold og Bayern München på sit, i forvejen flotte, CV. Idag står han spidsen for et Manchester United hold, som i starten havde det svært. Nu ser det dog ud til, at han igen har fundet formen frem på holdet.

Pension er tæt på

Louis Van Gaal har udtalt til The Daily Telegraph, at han hans sidste job bliver på Old Trafford.
Jeg er gammel. Dette er mit sidste job. Det er helt sikkert
Herefter tilføjer han, hvad der ligger til grund for hans tanker om pension:
Jeg er nød til at give mere opmærksomhed til mine børn og mine børnebørn, men også min kone. De fortjener det.”
I interviewet lyder det til at Louis Van Gaal allerede nu lider under den manglede den tid til hans familie:
Lige nu kan jeg ikke give dem den opmærksom. Jeg var f.eks. ikke til mit barnebarns fødselsdag. Det bryder jeg mig ikke om.

Manchester United har kontrakt med den hollandske manager indtil sommeren 2017, men skulle Louis Van Gaal beslutte at holde før tid, så er han glad for at slutte af i Manchester United, som han betegner som verdens største klub.