Ifølge Dailystar og The Times bliver Louis van Gaal som United træner, hvis klubben ender i top fire.

Af: Lasse D. Drescher

Ifølge Dailystar får Louis van Gaal lov til at beholde jobbet hos Manchester United, hvis han kan få klubben til at ende i top fire. The Red Devils skal spille en meget vigtig kamp i Europa League snart. Manchester United tabte for nyligt, 2-0 til Liverpool. Så det vil sige at Manchester United skal vinde med to mål hjemme på Old Trafford.

Den tidligere Chelsea-træner Jose Mourinho, har været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, efter Jose blev fyret tilbage i december. Det er ikke kun Dailystar som tror at Louis van Gaal bliver hos Manchester United, The Times tror også at LvG bliver på Old Trafford.

LvGs spillestil var ikke noget som fans og tidligere spillere kunne lide, grundet at Manchester United aldrig fik angrebet og så er det svært og vinde kampe.

Paul Scholes er en meget velkendt person i England og hos Manchester United. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Paul Scholes er en meget velkendt person i England og hos Manchester United. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Paul Scholes sagde dette til Dailystar:

“United havde næsten nået bunden. Er man hos Manchester United, ved man at man skal leve op til alle forventninger ellers bliver man ikke en succes. I min tid var der høje standarder, som Robson, Keane, Ince og Bruce. Da jeg var færdig med fodbolden, er der også blevet sat en slags standard for de nye spillere, og det samme er der på trænerbænken hvor LvG skal forsøge at gøre det samme som Sir Alex Ferguson gjorde.”

Læs også: Manchester United-legender: Spillet på banen er uinspirerende