Foto: Michael Regan/Getty Images

Foto: Michael Regan/Getty Images

I sommers sagde Manchester United farvel til blandt andre Robin van Persie, Angel Dí Maria og Javier ’Chicarito’ Hernandez.

Manchester United har i denne sæson været ramt af mange problemer med skader, og har haft en helt afsindig lang liste over skadede spillere.

Som et resultat af dette, har Manchester United-fans fået kendskab til de unge talenter, der til daglig kæmper for at bryde igennem på førsteholdet.

Blandt andre har man i denne sæson fået spillere som Cameron Borthwick-Jackson og Marcus Rashford at se, og den udvikling er træneren Louis van Gaal glad for.

Hans filosofi er nemlig at give de unge spillere chancen på førsteholdet, og han fortryder dermed ikke sine drastiske handlinger på transfermarkedet sidste sommer.

Selv udtaler Louis van Gaal følgende til Daily Star:

”Jeg har den filosofi, at jeg ikke vil have en stor eller bred trup, fordi så kan man ikke give de unge spillere chancen for et gennembrud.”

”Det er også en del af Manchester Uniteds filosofi at give de unge spillere chancen, så det bliver automatisk også en del af trænerens filosofi. Men jeg indrømmer gerne, at vi har været ramt af en masse uheldigheder i denne sæson.”

”Det er ikke normalt at have 14 spillere skadet, men på trods af det, er vi stadig med i tre turneringer, så vi har alt at kæmpe for.”

”Vi er i kvartfinalen i FA Cup, vi er videre til den næste runde i Europa League, vi er i Premier League. Det er ikke så slemt, som visse medier gerne vil have det til at lyde, og det håber jeg, at fansene har forståelse for.”

United møder søndag Arsenal i Premier League på Old Trafford.

Læs også: Engelsk kilde: Tottenham klar med 235.000.000 kroner for ung angriber