Messi, Ronaldo og Bale kan alle bruges i Manchester United… Hvis de vel at mærke kan tilpasse sig klubbens filosofi, siger Louis Van Gaal til det anerkendte engelske nyhedsmedie Manchester Evening News.

En der har fået at mærke, at filosofien går forud for evnerne på fodboldbanen er den argentinske superfløj Angel di Maria. Lous Van Gaal vil ikke afvise at bruge Di Maria, hvis han mentalt kan indordne sig filosofien, og advarer samtidig argentineren om, at han skal ændre sin attitude.

Di Maria startede godt på Old Trafford efter sit skifte for 651 millioner kroner fra Real Madrid sidste sommer. Men har siden haft et formdyk i klubben.

Den svinedyre Argentiner har ikke spillet 90 minutter for United siden FA-cupsejren mod Preston i februar.

Fik det røde kort af dommeren (og af Van Gaal)

FA-cupnederlaget til Arsenal en måned senere – hvor han fik det røde kort! – er sidste gang Di Maria optrådte i Uniteds startopstilling.

Di Marias fremtid tegner usikker, men Van Gaal har ikke afskrevet ham. Han skal bare gøre, hvad den iltre hollandske træner Van Ga(a)l siger:

’Spillerne bliver nødt til at tilpasse sig filosofien, og Di Maria skal gøre det samme’ siger Van Gaal.

Fodboldfilosofien i Man United med Van Gaal ved roret

473760262

Det er helt centralt for Van Gaal, at spillerne forstår og indordner sig under klubbens filosofi.

Van Gaal understreger, at Di Marias kvaliteter som fodboldspiller er i top, men også at det kan være lige meget, hvis han ikke gør, som klubben vil have.

Holdet og filosofien er vigtigere end de individuelle spillere og stjerner. Konfronteret med muligheden for at købe de ultimative stjerner er Van Gaals holdning helt klar: Hvis Messi, Ronaldo eller Bale kan indordne sig under og bidrage til filosofien er de velkomne i klubben.