Foto: Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Foto: Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Presset på Manchester Uniteds hollandske træner, Louis van Gaal, stiger og stiger for hvert sekund, efter nederlaget til Southampton i lørdags.

Efter en pressekonference slog han så en journalist, da han blev spurgt om et spørgsmål omhandlende den engelske back, Ashley Cole.

Ifølge Goal aflyste hollænderen træningen søndag i kølvandet på lørdagens 1-0 nederlag hjemme på Old Trafford mod Southampton.

Inden da havde van Gaal allerede bevist, at han er en meget presset mand, da han reagerede brutalt på et noget uskyldigt spørgsmål, der omhandlede de florerende rygter om et muligt skifte for Ashley Cole til Manchester United.

Den tidligere engelske landsholdsspiller er angiveligt på vej til Los Angeles Galaxy efter at hans kontrakt med Roma er blevet ophævet. Rygtet til United er opstået på grund af de mange skader, som truppen døjer med for tiden.

Men van Gaal – som for nyligt også kaldte en reporter fed i et lignende ”anfald” – kunne ikke lide spørgsmålet, og gav ham derefter en lussing i ansigtet med svaret:

”Han har ikke spillet i et år!”

Ovenpå lørdagens nederlag til Southampton er Louis van Gaal også blevet spottet i Manchester United på vej til sit hjemland, Holland, og ifølge nogle kilder er der ikke tale om en returbillet.

Van Gaal udtalte ydermere på pressemødet:

”Jeg er meget skuffet over at jeg ikke kan møde fansenes forventninger. De har – eller de havde – store forventninger til mig, og jeg kan ikke opfylde dem, og det er jeg meget frustreret over.”

Til spørgsmålet om, hvorvidt han blev i klubben:

”Det spørgsmål skal jeg aldrig give et svar på til jer. Vi skulle have vundet den kamp, og kunne også have gjort det – men det skete ikke. Fansene har god grund til at være frustrerede.”

Læs også: Top 10: De største sponsoraftaler i fodbold nogensinde