Barcelona har lidt under et par hårde sæsoner. Det har været svært for dem at finde takten, som Josep Guardiola for alvor satte i gang. Men efter et par trænerfyringer, blev det Barcá legenden Luis Enrique, der skulle styre tropperne. Det må man også sige, han har gjort med stort bravur Han har fået Messi i gang igen efter et par sløve år, og kan i hans første sæson vinde ”The Triple”.

Præsidentvalg

Det kan synes meget overraskende, at han med så vellykket en sæson, nu ser ud til at forlade klubben til sommer. Men grunden skyldes et nærkommen præsidentvalg. Valget foregår i Juli, og det er næsten helt sikkert, at en ny præsident vil blive valgt.

De fleste stiller op til valget med deres egen stab, og et forslag til hvordan klubben skal skræddersyes. Her har de fleste også en cheftræner med i ærmet, og dette vil altså kunne give Luis Enrique fra posten.

Manchester City er interesserede

Manuel Pellegrini er snart fortid i Manchester City. En skuffende sæson har vendt bestyrelsen imod ham. Guardiola er nævnt som den mest eftertragtede, men hvis han ikke ønsker at forlade Bayern Munchen, skal de kigge sig om efter et nyt emne. Her er Luis Enrique et oplagt bud, og bestyrelsen har meldt en interesse i den spanske træner.