Luis Enrique fortæller hvor godt det er gået for de tre spanske førerhold i sæsonen.

Af Lasse Dam Drescher

FC Barcelona-træneren Luis Enrique er glad og håbefuld, efter sejren på 2-0 over Real Betis. Barcelona er stadig nødt til at vinde de sidste to kampe, imod lokalrivalerne Espanyol og Granada.

FC Barcelona skal vinde de sidste to kampe, for at kunne sikre sig mesterskabet. FC Barcelona har en målforskel på 75 lige nu, imens at Atletico Madrids er på 44. Derfor vinder Barcelona på målforskellen, hvis begge hold vinder deres sidste to kampe i La Liga.

Forhåbentlig kan FC Barcelona vinde La Liga-trofæet, efter de røg ud til Atletico Madrid i Champions League. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Forhåbentlig kan FC Barcelona vinde La Liga-trofæet, efter de røg ud til Atletico Madrid i Champions League. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Real Madrid er et point efter Barcelona og Atletico Madrid, men vinder både Barcelona og Atletico Madrid deres sidste to kampe så kan Real Madrid ikke stille noget op.

Luis Enrique udtaler følgende til Sport360:

“Det bliver tættere og tættere hele tiden. Den næste kamp vi skal spille er imod rivalerne Espanyol. Jeg ved der bliver en fantastisk stemningpå lægterne, og så tror jeg at Camp Nou kommer til at ryste. Jeg tror og håber selvfølgelig at vi kan løfte trofæet når sæsonen er slut.

Jeg synes at vi alle tre (Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid) spiller på et højt niveau, og vi har alle haft en god sæson. Jeg tror ikke der er nogen af os som snubler her til sidst, og derfor har vi gjort et godt arbejde.

Jeg mener ikke vi har haft problemer. Vi har været i kontrol hele tiden, og så har der engang imellem været lidt dårlige resultater. Det har stadig været en god sæson.”

Læs også: Luis Enrique:”Guardiola vil få nogle udfordringer, men han skal nok få succes hos City”