Lyngby Boldklub vil forsøge at skaffe 37.000.000 kroner ved at udvide ejerskabskredsen og udbyde nye og billigere aktier til privatpersoner.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Lyngby Boldklub ligger i toppen af den næstbedste danske fodboldrække, og som følge af, at klubben i øjeblikket har fuld fart frem mod Superligaen, så vil Lyngby forsøge at skaffe 37 millioner kroner, så man fremover ikke er nødsaget til at sælge sine bedste spillere, fordi der skal være økonomisk balance på bundlinjen.

Det oplyser klubben tirsdag i en pressemeddelelse.

I jagten på de mange millioner ønsker Lyngby derfor at fordele ejerskabet af klubben blandt endnu flere mennesker, ved at gøre klubbens aktier billigere.

Et projekt, som klubbens administrerende direktør, Dennis Poulsen, omtaler som værende ambitiøst men realistisk.

Til klubbens hjemmeside udtaler direktøren:

“Vi skal i Superligaen. Vi skal styrke vores talentudvikling. Men vigtigst af alt skal vi have en forretning til at køre rundt, som ikke er afhængig af hverken spillersalg, mæcener eller andre enkelt personer.”

Klubbens professionelle afdeling ejes i øjeblikket af færre end hundrede personer, men ved at lave en ny og lavere tegningsgrænse på 5000 kr., håber Lyngby Boldklub på, at fans og andre med interesse i klubben vil købe aktierne grundet den billige pris og dermed blive medejer af klubben, og ligeledes medvirke til indtjeningen af de 37 millioner kroner som Lyngby jagter.

Aktieudvidelsens prospekt er blevet godkendt, og derfor har Lyngby Boldklub valgt at udbyde 29,6 millioner aktier til en værdi af 1,25 kroner stykket.

Lyngby Boldklub A/S har fået indtil den 29. marts 2017 til at skaffe kapitalen, men hvis alle aktier når at blive solgt før denne dato, så bliver udbuddet for aktierne lukket.

Læs også: Sindssyg verden: Jamie Vardy modtager dødstrusler