Lyon afslører at de er åbne for et salg, af deres stjerne Nabil Fekir, som tidligere har været rygtet mod Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Hitc Sport skriver at Nabil Fekir, formentlig stadig kan være på vej væk fra den franske storklub Lyon. Da Ligue 1-storklubben skulle have afsløret, at de er åbne for et salg af den franske stjerne, i løbet af sommeren.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Den 24-årige Lyon-stjerne har i sidste sæson formået sikret sig 23 scoringer og ni assist. Liverpool havde ifølge mediet et bud på omkring 450.000.000 kroner klar, og det nåede aldrig ud i en afsluttet handel.

Nu meldes det at Lyon de har afsløret, at prisen som de kræver for Fekir, ligger på omkring 565.000.000 kroner. De fleste forventer at Merseyside-storklubben Liverpool, formentlig har forspildt deres chance i jagten på Nabil Fekir.

Tottenham og Mauricio Pochettino forventes at have fået interesse, i Nabil Fekir. Efter at de formentlig har fået øjnene op, for den 24-årige franske stjerne. Eftersom at Tottenham har et solidt angreb, men de satser meget på deres stjerner, og har ikke så stort et udvalg.

Det er primært Harry Kane, Son Heung-Min, Dele Alli og Christian Eriksen som er hele Tottenhams offensiv. Hvis Tottenham sikrede sig Nabil Fekir, ville deres offensiv kunne blive stærkere og breddere, og dermed forventes de at blive en større titelkandidat.

Bliver den franske stjerne en profil, hvis han skifter til PL?

Såfremt at Nabil Fekir bliver endnu mere eftertragtet, så vil hans pris formentlig også stige. Han er i øjeblikket til VM-slutrunden i Rusland med det franske landshold. Hvis slutrunden ender i fransk succes, vil der være mulighed for at Nabil Fekir sikre sig endnu mere interesse.

Der er dog ifølge mange ingen tvivl, om at Nabil Fekir formentlig godt kan blive en succes, hvis han skifter til en klub i den engelske Premier League.

Læs også: Manchester United smider kæmpe bud efter Inter-stjerne