PL-storklubben Manchester United har solid Serie A-forsvarsspiller i kikkerten, frem mod den kommende sæson. Hvor De Røde Djævle vil jagte Premier League-titlen.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige slovakiske forsvarsspiller Milan Skriniar, har været solid for Inter Milan i denne sæson. Det har resulteret i en del interesse, fra flere europæiske storklubber. Nu skriver det engelske medie Metro, at Manchester United har stor interesse, i Milan Skriniar.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Serie A-storklubben Inter Milan har dog givet udtryk for, at de ikke har planer om at sælge den unge forsvarsspiller. Eftersom at han er ung og ekstremt velspillende. Mange forventer at han bliver en af de næste helt store stoppere i italiensk fodbold.

Manchester United har i en længere periode, givet udtryk for at de leder efter en ny forsvarsspiller. Netop der, kommer 23-årige Milan Skriniar så ind i billedet. Da José Mourinho tydeligvis er på jagt, efter en solid makker til Eric Bailly i Manchster United-forsvaret.

Eric Bailly har nemlig været ekstremt solid, når han ikke har været skadet. Men problemet har været, at finde den solide makker til Bailly, som kunne skabe et stærkt makkerpar. Mourinho har forsøgt sig med de forsvarsspillere han har i klubben.

Sikre Man United sig den unge Inter Milan-profil?

Der er bare ingen af dem som befinder sig i klubben nu, som har vist sig solide og super stærke, sammen med Eric Bailly. Manchester United har ifølge det engelske medie, et bud på omkring 485.000.000 kroner klar, i håbet om at sikre sig Inter Milan-profilen Milan Skriniar.

Inter Milan bør måske også overveje et salg, da de for alvor kan sikre sig mange penge, på et salg af Milan Skriniar. Men de kan formentlig godt presse flere penge, ud af Manchester United, skriver det engelske medie Metro.

Læs også: Fekir-erstatning fundet: Liverpool har stor interesse i Ajax-stjerne