Lyon-spiller udlejes til AS Roma, men med muligheden for at blive hentet til klubben på en permanent aftale.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Lyon-spiller Clement Grenier skal til lægetjek hos Serie A-klubben AS Roma. Grenier har blot spillet fire kampe for Lyon i den nuværende sæson, derfor er det for mange forståeligt, at franskmanden vil søge mod nye kyster, hvor han kan få mere spilletid.

(Photo: Getty Images)

Calciomercato skriver nu at Clement Grenier er kommet til AS Roma, på lån men med mulighed for køb, såfremt at Grenier præsterer godt hos AS Roma.

Greniers agent Giuseppe Colombo udtaler følgende LaRoma24:

“Grenier har afslået flere bud fra AS Roma, de seneste par transfervinduer. Der har samtidig været flere Premier League og Bundesliga-klubber som har vist interesse i Grenier. Han har forsøgt sit bedste, og kæmpet for at vise hvad han kan.

Han har været meget uheldig, med nogle længere skadesperioder, men han er tilbage og han er en god spiller. Clement kommer til AS Roma på lån, men Roma har muligheden for at købe Clement, hvis han lever op til deres forventninger.

Clement vil vise sig frem, og han vil gøre sit bedste ligesom han altid har gjort. Han vil virkelig gerne blive i Roma, så derfor skal han præsterer for at få muligheden.”

Clement Grenier har i sin tid hos Ligue 1-klubben Lyon spillet omkring 70 kampe.

Læs også: La Liga-angriber rygtes til kinesisk fodbold