Den franske Lyon-stjerne Corentin Tolisso rygtes nu mod større klubber. Det forventes at hvis franskmanden ønsker at forlade Lyon, kan han selv vælge mellem to storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Corriere Dello Sport forsøger Arsenal endnu engang, at sikre sig den velspillende Lyon-spiller Corentin Tolisso. Det forventes dog bare at den store Premier League-klub kommer til at modtage kamp, fra Juventus i kampen om franskmanden.

(Photo by Romain Perrocheau/Getty Images)

Den 22-årige Lyon-stjerne har i denne sæson været godt med i det opbyggende spil, og derfor er han blevet spottet af flere storklubber. Det er i denne sæson blevet til fem assist og 10 Ligue 1-mål.

Hvilken af de to storklubber bør Tolisso vælge?

Corriere Dello Sport skriver at Arsenal skulle være klar til at tilbyde Lyon omkring 225.000.000 kroner, i håbet om at sikre sig Corentin Tolisso. Juventus skulle ifølge mediet samtidig, være klar til at tilbyde nogenlunde de samme summer. Derfor mener mediet at Tolisso selv skal overveje hvilken af de to klubber, der tilpasser hans spillestil og ønsker bedst. Men selvfølgelig kun hvis han ønsker, at forlade Ligue 1-storklubben.

Læs også: Bliver den belgiske stjerne hos Everton, eller resjer han væk?