Lyon-stjernen Nabil Fekir rygtes mod Premier League-storklubben Arsenal. Det meldes at Arsenal har interesse i at lave et angreb, med de to franskmænd Nabil Fekir og Alexandre Lacazette.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Daily Star skriver at Premier League-storklubben Arsenal, jagter en fransk playmaker. Det er den franske Lyon-stjerne Nabil Fekir, som har været super velspillende hos den franske storklub, som nu rygtes mod Premier League.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Image

Den 24-årige franskmand skiftede til Lyon, tilbage i 2011. Det var dog på en fri transfer, fra en mindre fransk klub. Derfor er det helt tydeligt at Lyon, har handlet smart da de formentlig kan tjene mange millioner på Fekir.

Nabil Fekir har været solidt spillende i den nuværende sæson, men det var helt specielt i sidste sæson. Da Nabil Fekir og den nuværende Arsenal-stjerne Alexandre Lacazette, var et ekstremt farligt makkerpar i Ligue 1 sidste sæson.

Alexandre Lacazette har ikke formået at lave de mange mål, som man forventede den franske angriber ville lave. Det forventes nu at Arsenal som sagt, vil hente Nabil Fekir til Emirates Stadium.

Det forventes at der formentlig er to grunde til at Arsenal vil hente Fekir, til den engelske Premier League. Enten er det for at få igang i Fekirs landsmand Alexandre Lacazette. Men det kan også bare være grundet Fekirs solide præstationer, i de seneste par sæsoner.

Kan Arsenals angreb blive super stærkt?

Det engelske medie Daily Star skriver at det forventes, at Nabil Fekir formentlig vil koste omkring 450.000.000 kroner. Det vil så sige at Arsenal skal ud og bruge mange penge, såfremt de ønsker at sikre sig den 24-årige franskmand.

Mediet skriver at såfremt det lykkes Arsenal, at sikre sig Nabil Fekir. Så bliver deres offensiv formentlig meget solid, hvis altså at de to franskmænd formår at spille super godt sammen. Ligesom de to landsmænd gjorde i deres tid hos Lyon.

Læs også: Medie: Fernando Torres på vej tilbage til Premier League