Den franske Lyon-angriber Alexandre Lacazette rygtes væk. Premier League-storklubberne Arsenal og Liverpool viser ifølge Express interesse. Dog forventes det at Liverpool er i føresædet. 

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Express, er Premier League-storklubben Liverpool på jagt efter en angriber. Det forventes nemlig ikke at Jürgen Klopp vil bruge Daniel Sturridge som førstevalg, og Divock Origi har heller ikke vist førstevalgsklasse.

(Photo by Nolwenn Le Gouic/Icon Sport via Getty Images)

Det er den 26-årige franske Lyon-stjerne Alexandre Lacazette, som endnu engang rygtes væk fra den franske storklub. Lacazette formår hver eneste sæson at lave mange mål, og viser gang på gang at han er en målfarlig angriber.

Det er i denne sæson blevet til 37 mål for Lacazette, i alle turneringer. I Ligue 1 er det blevet til 28 liga-mål. Det er kun blevet overgået af PSG-angriberen Edinson Cavani, som formåede at lave 35 mål i Ligue 1.

Det engelske medie skriver at Liverpool forventes at skulle byde omkring 425.000.000 kroner. For at have en chance, for at sikre sig den ydest velspillende Lyon-angriber. Mediet skriver samtidig at der formentlig er flere klubber som vil forsøge at sikre sig Lacazette.

Hvem vinder i kampen om franskmanden?

Premier League-storklubben Arsenal har også vist stor interesse i Lyon-stjernen tidligere. Express skriver dog at det tyder på at Arsenal har mistet interessen i Lacazette, formentlig fordi Arsene Wenger ikke har lyst til at bruge den slags penge.

Mediet skriver samtidig at Liverpool mødes med Lacazettes agent, i løbet af de næste par dages tid. Derfor må det forventes at der også er en form for interesse fra Lacazette, eftersom agenten mødes med Liverpool.

Læs også: Efter Valverdes ankomst: Barca byder på Arsenal-stjerne