Den 20-årige Lyon-angriber Maxwel Cornet rygtes væk fra dne franske storklub, og mod PL-klubben Watford. 

Af Lasse D. Drescher

Den 20-årige franskmand Maxwel Cornet, rygtes væk fra Ligue 1-storklubben Lyon. Det er Premier League-klubben Watford, som viser stor interesse i den unge franske angriber, ifølge mediet Insidefutbol.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Der var formentlig mange, som havde forventet at Maxwel Cornet ville blive hos Lyon og udvikle sig. Men det tyder på at franskmanden måske forlader Lyon. Dog er der tvivl om, hvor stor chancen for skiftet er.

Den 20-årige franskmand skiftede til Lyon fra Metz, tilbage i 2015. Maxwel Cornet formåede i sidste sæson at lave seks Ligue 1-scoringer. Han var selvfølgelig andetvalg efter landsmanden Alexandre Lacazette.

Lyon-stjernen Alexandre Lacazette har jo for nyligt, skrevet under med Premier League-storklubben Arsenal. Derfor forventes det enten at Lyon henter en angriber til klubben, eller at Cornet bliver.

Hvor ser vi den franske angriber, i den kommende sæson?

Premier League-klubben har ifølge L’Equipe et bud på omkring 100.000.000 kroner klar, i håbet om at Cornet vil skfite til Premier League. Dog skriver det franske store medie samtidig, at Cornet skulle have fortalt, at han bliver hos Lyon.

Mediet mener at det formentlig kunne være fordi at Lyon kan tilbyde Cornet europæisk fodbold. Det kan Premier League-klubben Watford ikke.

Læs også: Martials fætter: Her skifter han hen