Selvom det i øjeblikket er landskampspause, behøver det ikke helt at være slut med Premier League. Fordi vi for nogle dage siden bragte marts måneds flophold, for du i dag månedens Premier League-hold. Er du enig? Giv din mening til kende i kommentarfeltet. 

Af David Paris

For få dage siden kunne du her på siden læse om marts måneds største fiaskoer. Blandt andet om Yaya Toures nedtur og om Martin Demichelis’ løbeproblemer. Du kan læse det hele her.

Endnu en gang med inspiration fra Goal for du i denne omgang månedens hold i Englands bedste række og vi afsløre, at formationen denne gang er 3-5-2.

Målmand: John Ruddy

Selvom Norwich på nuværende tidspunkt ligger over nedrykningsstregen er det ikke sikkert at det holder ved resten af sæsonen. Såfremt klubben ønsker fortsat at være at finde i Englands bedste række, så skal målmand John Ruddy blot præstere som han har gjort det seneste stykke tid. Den engelske målmand spillede senest en særdeles udmærket kamp mod West Bromwich og sikrede ‘Kanariefuglene’, som klubben også bliver kaldt, en velforjent sejr.

ru

Brug piletasterne herunder hvis du vil videre til næste side