Højre angriber: Graziano Pelle

Southampton rykkede i sidste weekend op på syvendepladsen i Premier League på grund af Graziano Pelles føringsmål seks minutter før tid i 3-2-kampen mod Liverpool. I samme kamp lagde den italienske angriber op til yderligere to mål. Mediet Goal beskriver Pelles sæson som Liverpool-kampen og det synes vi passer meget godt. Den store angriber er der når det virkelig gælder og det er sidste rundes kamp, et bevis på. 

SOUTHAMPTON, ENGLAND - MARCH 20: Graziano Pelle of Southampton during the Barclays Premier League match between Southampton and Liverpool on March 20, 2016 in Southampton, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

 

Venstre angriber: Harry Kane

Harry Kane har haft en særdeles udmærket marts måned, hvor han senest nettede to gange i sidste weekends kamp mod Bournemouth i en kamp, som endte 3-0 til Kane og co. Med de to mål, bragte den engelske landsholdsangriber sig op på samlet 21 sæsonmål – flere end Leceisters målmaskine Jamie Vardy. 22-årige Kane har fået en vane med, at lige så snart han først har scoret i en kampe, ja så kan intet forsvar holde ham tilbage og derfor bliver det ofte til to eller flere mål i samme kamp. Det er marts – og de forgående måneder et bevis på.

Harry Kane

Læs også: Marts måneds Premier League-flophold: Prominente navne i startelleveren

Læs også:Leicester-lignende historier: De bedste underdog-fortællinger