Federico Macheda kom til United som 16-årig, og scorede i sin debut for klubben. Han blev spået en lovende fremtid og var en angrebsivrig og målrettet teenager, der ønskede at få succes for at hjælpe sin familie, der dengang havde økonomiske problemer. 

Af David Paris 

Det er 5.april 2009 og Manchester United spiller mod Aston Villa. Træneren hedder Sir Alex Ferguson og hans mandskab er bagud 2-1. Cristiano Ronaldo gør det til 2-2 i anden halvleg og efter omkring en times spil, vælger Sir Alex at smide kun 17-årige Federico Macheda på banen. Så gjorde den unge italienske angriber noget, folk i England stadig husker ham for. Han tog bolden på kanten af feltet i venstre side og skruede den ind det lange hjørne. Hjælpeløs stod Brad Friedel i målet og kunne bare se skuffende til.

Rygterne begyndte at svirre i medierne og de begyndte straks at skrive om Macheda som den nye United-helt. Han fik masser af opmærksomhed og red den næste tid på en bølge af glæde og anerkendelse. Han gik en stor fremtid i møde, sagde eksperterne og måske ville han en dag blive blandt verdens bedste fodboldspillere. Men hvad der blev egentlig angriberen, der aldrig rigtig slog igennem i Manchester?

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side, så du kan læse alt om Macheda