Af Anders Lang Jensen

Leicesters Riyad Mahrez vil angiveligt presse på for et skifte til en større adresse end hans nuværende hos Leicester City.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Interesse har der været og konkret fra AS Roma, men nu skulle den algeriske kantspiller være fast besluttet på at afvise den italienske hovedstadsklub til fordel for et skifte til en direkte Premier League-konkurrent.

Arsene Wenger er lun på den venstrebenede offensivspiller, og Arsenal, er ifølge en række engelske aviser, klubben Mahrez presser på for at komme til. Ledelsen i Leicester står altså i en vanskelig situation i at prøve at holde den tekniske Leicester-stjerne.

Engelske The Sun erfarer, at Mahrez har is i maven og er klar til at vente til sent i transfervinduet, hvor franske Wenger skal se på muligheder og måske gøre en billig handel. Det hele afhænger især af Alexis Sanchez og chilenerens fremtid på Emirates Stadium.

Wenger håber at lande den algeriske landsholdsspiller i en handel på £35m. Typemæssigt er Arsenal også lune på franske Thomas Lemar hos franske AS Monaco, og de to minder om hinanden, så skal der hentes en erstatning af Alexis, står det mellem de to skriver avisen.

Leicester-manager Craig Shakespeare afslørede for nylig også, at der har været bud fra Roma, men disse bud er afvist fra Mahrez´ side. Målsætningen om et skifte til den engelske hovedstad er ønsket fra offensivspilleren.