I et interview har Leicester-stjernen afsløret, hvem han selv ser som de 3 store favoritter til den store Balon d´Or-pris til januar.

Af Anders Lang Jensen

COPENHAGEN, DENMARK - NOVEMBER 02: Riyad Mahrez of Leicester City runs with the ball during the UEFA Champions League match between FC Copenhagen and Leicester City at Telia Parken Stadium on November 02, 2016 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images

Algieren er selv nomineret til den eftertragtede pris sammen med holdkammeraten Jamie Vardy efter en suveræn sæson for Leicester.

De to Leicester-spillere er ummidelbart ikke lige de største favoritter til at modtage den gyldne bold i sidste ende. Offensivspillerne får hård konkurrence fra bl.a. de helt store favoritter Messi og Ronaldo.

I et interview fortæller Riyad Mahrez hurtigt, at hans to store favoritter er Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Men han kan ikke vælge den tredje. Det valg står mellem Antoine Griezmann og Luis Suarez. Men han kan ikke vælge den sidste.

Mahrez havde muligheden for at blive en del af en større klub i sommer, men forblev loyal overfor Leicester. Kante smuttede til Chelsea, og er blevet en succes.

Uden at vide hvem der løber med titlen, som verdens bedste fodboldspiller, kan vi dog sige: Det bliver én af de to kandidater, Mahrez hev op af hatten.