Lazio-stjernen Sergej Milinković-Savić rygtes igen væk, fra den italienske storklub. Der er ifølge engelsk medie stor interesse fra to Premier League-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Flere medier har skrevet om at Manchester United skulle have stor interesse, i at sikre sig Lazio-stjernen Sergej Milinković-Savić. Den 23-årige serbiske midtbanespiller har været meget solid, for den italienske storklub.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Mediet 101Greatgoals skriver i disse dage, om at Manchester United skulle møde konkurrence fra Premier League-storklub. Det er Tottenham og Mauricio Pochettino, som skulle jagte den unge serbiske landsholdsspiller.

Dog meldes det nu at Manchester United er tæt på, at nå til enighed, med den fysisk stærke midtbanespiller. I denne sæson har Sergej Milinković-Savić spillet 45 kampe for Serie A-storklubben, og det er blevet til 13 scoringer i de kampe.

Prisen som Sergej Milinković-Savić koster, ligger ifølge mediet på omkring 675.000.000 kroner. Hvilket er et højt beløb, men samtidig så er serberen ung og har vist rigtig nydelige takter, hos den italienske storklub.

Mediet skriver at José Mourinho skulle kende en som befinder sig i Milinković-Savićs omgangskreds. Nemanja Matic er solid på den defensive midtbane, hos Manchester United. Men Paul Pogba er ikke velspillende, når han bliver kastet ned på den defensive.

Det tyder ifølge mediet lidt på, at Mourinho og Manchester United formentlig overvejer, at lave en serbisk midtbane. Hvor det så vil være Nemanja Matic, og Sergej Milinković-Savić som skal stå for den solide midtbane.

Kan den serbiske midtbane blive stærk, hos Manchester United?

De er begge to gode på bolden, samtidig med at de begge er høje, og har en god fysik. Manchester United kan få en rigtig fysisk stærk midtbane, men om de så kan skabe chancer fremad, det vides ikke.

Sergej Milinković-Savić har dog vist gode evner hos Lazio, for at skabe spil og det kan formentlig blive godt for Manchester United.

Læs også: Liverpool-stjerne fastslår: Vi kan afslutte arbejdet i Kiev