Manchester United jagter ifølge The Guardian endnu engang, den engelske venstreback Danny Rose. 

Af  Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie The Guardian, så har José Mourinho og Manchester United endnu engang interesse, i Premier League-spiller. Det er en spiller som tidligere har været rygtet mod den engelske storklub, og det er den engelske venstreback Danny Rose.

(Photo: Getty Images)

Danny Rose har været velspillende, i de øjeblikke hvor han ikke har været ude med en skade. Den 27-årige Tottenham-forsvarsspiller har tidligere været sat i forbindelse, med et skifte væk fra Tottenham.

The Guardian skriver at planen nu står klar, for José Mourinho og Manchester United. Prisen som Danny Rose forventes at koste, er ifølge The Guardian på omkring 450.000.000 kroner. Dog er der tvivl om hvad der skal ske, med de spillere United har i truppen.

Manchester United har på nuværende tidspunkt to venstrebacks. Det er de to engelske backs Ashley Young og Luke Shaw. Specielt Luke Shaw har tidligere været rygtet væk fra Manchester United, da José Mourinho ikke var tilfreds med Luke Shaw.

Danny Rose gjorde sig for noget tid siden upopulær, hos den engelske storklub. Det skete efter at den engelske venstreback gik ud og udtalte sig negativt, om måden Tottenham gør tingene på, så derfor kunne et skifte væk fra Tottenham stadig være aktuelt.

Skal Man United ud og bruge mange penge?

Manchester United forventes også at skulle ud og bruge en del penge, her i løbet af sommerens transfervindue. Da De Røde Djævle gerne vil kunne følge med Manchester City, i toppen af den engelske Premier League.

Derfor skal United ud og gøre truppen breddere, så de for alvor kan spille på det højeste niveau, i flest mulige kampe. Da Manchester United skal undgå at niveauet falder, når der kommer mange kampe i løbet af en kort periode.

Læs også: Liverpool-legende: AS Roma er en snæver favorit