Den 22-årige Fabian Ruiz rygtes væk, fra Real Betis. Der er stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United, og den spanske storklub FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Den spanske midtbanespiller Fabian Ruiz, rygtes nu væk fra den spanske klub Real Betis. Der er stor interesse, fra den engelske storklub Manchester United. Den engelske storklub har tidligere vist interesse, i Fabian Ruiz.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

22-årige Fabian Ruiz er lidt under to meter høj, og på trods af hans højde, så er han stadig teknisk stærk. Så Fabian Ruiz kan ifølge mediet Don Balon, være en solid tilføjelse til Manchester Uniteds hold.

Grunden til at Manchester United forventes, at skulle forstærke sig, er fordi at Michael Carrick stopper karrieren, og Marouane Fellaini rygtes væk. Derfor skal Manchester United hente forstærkninger, så de kan spille på flere forskellige måder, og stille op i forskellige opstillinger.

Tilbage i 2017 skiftede Fabian Ruiz tilbage, til den spanske klub Real Betis. Siden da er det blevet til 59 kampe for Betis, hvor Fabian Ruiz har formået at lave 10 scoringer. Den 22-årige Fabian Ruiz har ifølge Don Balon, en frikøbsklausul på omkring 225.000.000 kroner.

Den frikøbsklausul skulle ifølge mediet, være en pris, som Manchester United har interesse i at udløse. Det spanske medie, Don Balon, skriver samtidig at FC Barcelona i den seneste periode, har fået Fabian Ruiz i kikkerten.

Hvor ser vi Fabian Ruiz spille i den kommende sæson?

Fabian Ruiz skal dog overveje fremtiden, eftersom at Real Betis har tilspillet sig en Europa League-plads, igennem deres La Liga-placering. Derfor skal den unge spanske spiller overveje, om han vil til Manchester United og spille Champions League, eller blive hos Real Betis.

Manchester United kan dog forholdsvis hurtigt sikre sig muligheden, for at snakke med Fabian Ruiz. Hvis altså de køber den 22-årige midtbanespiller fri, af sin aftale med La Liga-klubben Real Betis.

Læs også: Alexander-Arnold: Salah forbereder mig på CHL-finalen