Manchester United har engelsk forsvarsspiller i kikkerten, som en mulig makker til Eric Bailly.

Af Lasse D. Drescher

Engelsk medie melder nu at Premier League-storklubben Manchester United, skulle have Leicester-profil i kikkerten. Spilleren som De Røde Djævle har set sig varm på, skulle være den engelske forsvarsspiller Harry Maguire.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Den 25-årige englænder var solid i det engelske forsvar, ved VM-slutrunden i Rusland. Netop Harry Maguire har tilspillet sig interesse fra flere storklubber, efter den føromtalte VM-slutrunde.

Leicester købte den engelske forsvarsspiller hos Hull City, for omkring 140.000.000 kroner. Det forventes at Leicester vil kunne tjene rigtig mange penge, hvis det er at de vælger at sælge Harry Maguire til Manchester United.

Buddet fra Manchester United lyder nemlig på omkring 540.000.000 kroner. Derfor kan Leicester potentielt sikre sig et overskud på 400.000.000 kroner, hvis altså de vælger at sælge Maguire til Premier League-storklubben.

José Mourinho har længe givet udtryk for at han ikke er tilfreds, med de spillere han har til rådighed i forsvaret. For at skære det helt ind til benet så er det primært kun Bailly, Mourinho er tilfreds med i midterforsvaret.

Mourinho forventes samtidig at skulle ud og handle godt ind, da sidste sæson var lidt skuffende på et punkt. Godt nok endte Manchester United på andenpladsen i Premier League, men de var efter Manchester City, med hele 19 point.

Formår Manchester United at komme tættere på pokalen i næste sæson?

Dog skal det også nævnes at Pep Guardiola og Manchester City havde en fantastisk sæson, hvor de udspillede mere eller mindre alle deres modstandere. Det er også derfor de endte med at vinde Premier League-titlen, og vinde den så sikkert.

Mange forventer at se Harry Maguire forlade Leicester, da han er så eftertragtet efter VM-slutrunden. Men hvor han skifter til, er endnu ikke helt afgjort.

Læs også: Medie: Chelsea håber på at sikre sig Juventus-spillere