Den nye Chelsea-træner har to Juventus-spillere i kikkerten, som han håber på at kunne sikre sig frem mod den nye sæson.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver endnu engang om at argentineren Gonzalo Higuain, forventes at forlade Juventus. Den italienske storklub har givet udtryk for at de skal sælge lidt ud, nu efter de har sikret sig portugiseren Cristiano Ronaldo.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Det tyder ifølge de fleste på at Gonzalo Higuain er på vej ud. Nu er det ifølge mediet kommet frem hvad Juventus kræver, for den 30-årige argentiner. Det forlyder sig at Gonzalo Higuain er værdisat til omkring 450.000.000 kroner.

To europæiske storklubber skulle have interesse i den stærke argentiner. Det er Serie A-storklubben AC Milan, og den engelske storklub Chelsea. Den engelske storklub er ifølge de fleste den klub, som er i førersædet i jagten på Gonzalo Higuain.

En af de store grunde til at Chelsea har interesse i Gonzalo Higuain, kunne være fordi deres nye træner kender Higuain. Maurizio Sarri har nemlig overtaget trænerpositionen fra Antonio Conte, og netop Sarri har samarbejdet med Higuain hos Napoli nogle år tilbage.

Chelsea har samtidig også en anden Juventus-spiller i kikkerten, nemlig den italienske forsvarsspiller Daniele Rugani. Der har så småt været tale om at Chelsea måske kunne sikre sig de to Juventus-spillere i en samlet handel.

Sker der store rokeringer hos Chelsea?

Det tyder også på at den spanske angriber Alvaro Morata kunne være på vej væk, fra den engelske storklub Chelsea. Specielt eftersom at han på ingen måde har overrasket, og vist hvorfor der blev betalt en solid sum penge, for at sikre sig ham.

Morata var dog solid da han spillede hos Real Madrid og Juventus, og det var derefter at Chelsea sikrede sig spanieren.

Læs også: Napoli-ejer: Fansene bruger ikke nok penge