Napoli-ejeren kommer med en direkte udmelding, til Napoli-tilhængerne i et interview med Calciomercato.

Af Lasse D. Drescher

Ejeren af den italienske klub Napoli, er nu ude med en lille opsang til Napoli-fansene. I calciomercato er der en artikel, hvor der bliver beskrevet at Napoli-tilhængerne er utilfredse med at Napoli ikke går ud og handler stort ind.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Der har den 69-årige Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis et svar, som lyder at Napoli gør deres del af arbejdet. Nu mangler de bare at se fansene bruge flere penge. Hvilket formentlig ikke er en udmelding som falder i god jord hos tilhængerne.

Aurelio De Laurentiis udtaler følgende til mediet:

“Fansene skal bruge flere penge, for at vi kan købe spillere. Vi gør vores del af arbejdet. Hvis ikke man drømmer, så lever man ikke. Jeg kunne sælge klubben til en kineser med mange penge, men jeg vil have kontrol over klubben, og jeg vil leve i denne by.

Jeg kommer ikke til at sælge Napoli efter vi har vundet en Scudetto, jeg håber bare vi vinder mere end en. Et sæsonkort burde koste 10 gange mere end en normal billet, fordi man køber et sæde for hele sæsonen.

Jeg håber på at stadiummet vil blive fyldt i fremtiden, når vi bliver helt færdige.”

Napoli har specielt i de seneste par sæsoner, for alvor taget del i toppen af Serie A. Da de kæmper med om Serie A-titlen hver sæson, hvilket er solidt for klubben. Men fansene efterlyser stadig nogle store handler, fra Napolis side.

Så de for alvor bliver den bedste klub i italiensk fodbold, da det selvfølgelig er hvad tilhængerne ønsker at se. Men det er formentlig også hvad De Laurentiis håber på vil ske, i løbet af den nærmeste fremtid.

Læs også: Spændende: Everton har fået to bud accepteret