Den franske Manchester City-spiller Samir Nasri rygtes endnu engang væk fra Manchester City. Der er stor interesse fra en af de større tyrkiske klubber, ifølge engelsk medie.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie ManchesterEveningNews skriver at der formentlig er en spiller, som forlader Manchester City. Det forventes at franskmanden Samir Nasri forlader Etihad, i løbet af den nærmeste fremtid.

(Photo by Harry Engels/Getty Images)

Den 30-årige Manchester City-spiller har på ingen måde været en succes hos Manchester City. Nasri har så været udlejet, men det har heller ikke været nogen succes. Derfor forventes det at Samir Nasri bare skal sælges nu.

Manchester City har som førnævnt nok indset, at Nasri bare skal sælges for de penge de nu kan sikre sig. Der er stor interesse i Samir Nasri fra en tyrkisk klub, som skulle være klar til at tilbyde Nasri en udemærket løn.

Det er klubben Antylaspor som viser den store interesse i den 30-årige franske City-spiller. Det engelske medie skriver samtidig at Nasri er spottet i Tyrkiet, og han fik en varm velkomst af mange fans og tilhængere.

Skifter franskmanden til den tyrkiske klub?

Antylaspor formåede at slutte på femtepladsen i den tyrkiske Süper Lig. Mediet understreger samtidig at Samir Nasri formentlig skriver under med den tyrkiske klub, i løbet af den nærmeste fremtid.

Læs også: Fortsat interesse i Sporting-profil fra Premier League-klub