Juventus-profil rygtes endnu engang mod Premier League-storklubben Manchester City, som skulle stå klar med mange penge.

Af Lasse D. Drescher

Juventus-stjernen Miralem Pjanic har i den seneste tid været rygtet væk fra Juventus. Der har specielt været stor interesse fra Premier League-storklubbenrne Chelsea og Manchester City, samtidig med at FC Barcelona også har været med.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Nu lyder meldingen ifølge Calciomercato på, at Manchester City skulle have sendt et kæmpe bud mod Juventus. Det er også kommet frem at Juventus kræver mange millioner, hvis et salg af Pjanic skal blive til en realitet.

Prisen som Serie A-storklubben efterspørger lyder på omkring 750.000.000 kroner. Det er så den pris som Manchester City skulle være klar, til at betale hvis det bliver påkrævet. Da det er helt tydeligt de ønske rsig en ny midtbanespiller.

Guardiola og Manchester City formåede ikke at sikre sig Jorginho, som forlod Napoli i løbet af denne sommer. Jorginho skiftede nemlig ikke til Manchester City, men til deres Premier League-konkurrent Chelsea.

Noget der kunne have lokket Jorginho til Chelsea, er formentlig deres nye træner. Det er nemlig Maurizio Sarri, som tidligere har været træner hos Napoli, hvor netop Jorginho blev købt fra. Pjanic er trodsalt stadig kun 28 år, så derfor har han formentlig nogle gode år tilbage.

Pjanic er uden tvivl en af verdens bedste, på hans position

Han er en ekstremt stærk spiller både taktisk men også på bolden. Han har hos Juventus både spillet som den defensive spilfordeler, samtidig med han også kan skabe angribende spil, og lave den afgørende aflevering.

Miralem Pjanic er samtidig den spiller som i sidste sæson, formåede at lave flest scoringer på direkte frispark. Pjanic er nemlig en helt eminent frisparksskytte, som både kan lave mål og lave assist gennem sine frisparkssbolde.

Læs også: Tidligere Juventus-stjerne rygtes mod klubben i kæmpe byttehandel