Manchester City vil formentlig hente en venstreback til klubben, som en reserve for Benjamin Mendy. Den franske back er nemlig blevet skadet, og det forventes ifølge engelsk medie at franskmanden er længe på sidelinjen.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie MCFCWatch skriver at Pep Guardiola har en spansk venstreback i kikkerten. Manchester City har i løbet af sommeren hentet Benjamin Mendy til klubben, og det forventes nu at Guardiola ønsker endnu en venstreback.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det er Benfica-forsvarsspilleren Alejandro Grimaldo. Den 22-årige spanske venstreback har været velspillende, og det meldes at han måske forlader Benfica til januar. Grimaldo forventes at skulle være reserve for Benjamin Mendy.

Den franske venstreback blev nemlig skadet i Manchester Citys 5-0sejr over Crystal Palace i Premier League. Der meldes intet om hvor længe franskmanden vil være ude med skade, men mediet understreger det formentlig bliver flere måneder.

En spiller som tidligere har været rygtet mod Manchester City, er den engelske Southampton-venstreback Ryan Bertrand. Det meldes dog at spanske Alejandro Grimaldo formentlig er den spiller Guardiola ønsker mest.

Mediet skriver samtidig at Alejandro Grimaldo formentlig bliver billigere end Ryan Bertrand. Ikke fordi at Bertrand direkte er bedre end Grimaldo, men mere fordi at Bertrand spiller for en Premier League-klub imens at Grimaldo spiller for en portugisisk klub.

Den 23-årige franske venstreback Benjamin Mendy fik for alvor sit gennembrud hos Ligue 1-storklubben AS Monaco. Før skiftet til Monaco befandt Mendy sig hos Marseille fra 2013 til 2016. Der blev det til 81 kampe for den franske storklub.

Benjamin Mendy har ikke været en billig tilføjelse til holdet, og derfor må det også forventes at han er førstevalg. Men der mangler jo lidt en solid venstreback, som kan overtage såfremt at Mendy er skadet eller ude med karantæne.

Franskmandens gennembrud

Benjamin Mendy var god hos den franske storklub Marseille. Men det var ikke der franskmanden for alvor slog igennem. Det gjorde han hos AS Monaco, i sæsonen 2016-2017. Det var også samme sæson hvor AS Monaco kom langt i Champions League, og de samtidig vandt Ligue 1.

Læs også: Wenger roeterer: Tre debutanter med i Arsenals trup til Hviderusland