Den 25-årige FC Barcelona-spiller Sergi Roberto rygtes ifølge engelsk medie væk fra FC Barcelona, og mod Premier League-storklubben Manchester City.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun skriver at Pep Guardiola har interesse i FC Barcelona-spiller. Det er den spanske Barcelona-spiller Sergi Roberto, som rygtes mod Premier League-storklubben Manchester City.

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Det meldes at Pep Guardiola skulle have stor interesse i at hente den 25-årige spanske FC Barcelona-spiller til Etihad Stadium. Det engelske medie skriver at Sergi Roberto har en frikøbsklausul på omkring 300.000.000 kroner.

Det engelske medie melder at Premier League-storklubben skulle stå klar til at betale klausulen på Sergi Roberto. Sergi Roberto slog igennem hos FC Barcelona tilbage i 2010, og siden er det blevet til 160 kampe for den spanske storklub.

Kan Sergi Roberto få spilletid hos Manchester City?

Sergi Roberto blev brugt meget af de tidligere FC Barcelona-trænere, men den nuværende træner Ernesto Valverde har ikke brugt Roberto meget. Derfor kunne et skfite til Manchester City være en mulighed, for spilletid under Pep Guardiola.

Læs også: Manchester United-spiller underskriver forlængelse