Der er vidst efterhånden ingen tvivl om, at Paul Pogba er Europas mest eftertragtede fodboldspiller i øjeblikket. Transfersagaen omkring Pogba har stået på i flere måneder og den kommer helt sikkert til at fortsætte resten af sommeren.

Der har været massere af rygter omkring Pogba og klubber, som er interesseret i ham. Chelsea, Manchester City, Arsenal, Manchester United, Real Madrid, PSG og FC Barcelona er blot et udsnit af de klubber, der har været nævnt. Juventus og Pogbas agent, Mino Raiola, har officielt meldt ud, at Pogba kan forlade klubben, hvis det rigtige tilbud kommer.

Manchester City klar med 650 millioner plus Yaya Toure

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 10: Manchester City' hero Yaya Toure who is linked with a move from City applauds the crowd as they sing Happy Birthday to him as he warms up during the English Premier League match between Manchester City and Queens Park Rangers at The Etihad Stadium in Manchester, England on May 10, 2015. (Photo by Howard Walker/Anadolu Agency/Getty Images)

Dette tilbud skal dog formentlig være et af de bedste i historien. 750 millioner kroner er den pris, der bliver nævnt og den er Manchester City klar til at betale. De vil dog ikke kun betale en enorm sum penge, de vil også inkludere megastjernen, Yaya Toure.

Toure ville være en fin spiller for Juventus, da han minder om Pogba og derfor vil kunne være en direkte erstatning for ham. 650 millioner plus Yaya Toure skulle eftersigende være tilbuddet og det er nok næsten for godt til at Juventus kan sige nej.

Yaya Touré er fra Elfenbenskysten. Hans ældre bror er Kolo Touré, der spiller for Liverpool FC.

Paul Pogba er fra Frankrig, og en af de mest ombejlede fodboldspillere gennem de sidste par år i europæisk fodbold.