De engelske storklubber er bestemt ikke for at bruge penge, når det gælder om at hente nye spillere til klubben. I de seneste transfervinduer har de engelske klubber gang på gang overgået sig selv, og slået rekorden for det største samlede beløb, der er blevet brugt i ét transfervindue.

Meget peger i retning af, at vi går endnu en travl sommer i møde med massere af store handler. En af disse handler kunne meget vel blive den belgiske stjerne, Kevin De Bruynes tilbagevenden til Premier League. De Bruyne blev ganske vist hentet til Chelsea allerede i 2012, men det fungerede aldrig rigtigt og Chelsea valgte i 2014 at sælge ham til Wolfsburg.Belgium v USA: Round of 16 - 2014 FIFA World Cup Brazil

Salget af De Bruyne var nok ikke den klogeste beslutning man har taget. Han blev solgt for mellem 200 og 250 millioner kroner og siden skiftet til Tyskland har den unge belgier imponeret alt og alle. Det er blevet til vanvittige 14 mål og 21 assists i 36 kampe og det har for alvor vækket interessen hos de europæiske storklubber.

Chelsea, Manchester City, Manchester United og Bayern München har alle sammen meldt sig på banen, men det kræver formentlig et bud på omkring 4-500 millioner, hvis De Bruyne skal skifte allerede til sommer.