Manchester City-midtbanespilleren Yaya Touré rygtes ifølge The Telegraph, mod Premier League-klubben West Ham. Det forventes ifølge mediet samtidig, at Yaya Touré vil blive erstattet i løbet af sommeren.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Telegraph, skriver at Premier League-klubben West Ham er på udkig efter en forstærkning. Positionen som West Ham skulle have interesse i at forstærke, er midtbanen.

(Photo by Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images)

Telegraph skriver at West Ham er på udkig efter Manchester City-spilleren Yaya Touré, i håbet om at Touré kan tage dirigentstokken i hånden. Den 33-årige midtbanespiller rygtes nemlig endnu engang væk, fra Etihad Stadium.

Yaya Touré og hans agent var i en lang periode uvenner, med Manchester City-træneren Pep Guardiola. Det betød at Yaya Touré ikke fik spilletid, og derfor var der massive rygter om at Yaya skulle væk fra Manchester-klubben.

Hvem kommer til at erstatte Touré?

Der er dog kommet styr på tingene, og Yaya spiller igen. Dog er der ifølge Telegraph tegn som tyder på at Touré bliver udskiftet. Hvem der skal erstatte den 33-årige midtbanespiller vides endnu ikke, skriver The Telegraph.

Læs også: Bordeux-talent rygtes mod Premier League-storklub