Manchester City-stjernen fortæller i et interview hvad der ændrede resultatet i Manchester Citys Champions League-opgør mod FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City fik i manges øjne en overraskende 3-1 sejr over FC Barcelona, hjemme på Etihad Stadium. Lionel Messi bragte den catalanske klub i front efter 21 minutters spil, og så regnede mange formentlig med at Barcelona ville kører kampen sikkert hjem. På to scoringer af Ilkay Gündogan og en enkelt af Kevin De Bruyne vandt Manchester City en vigtig kamp.

Den tidligere Borussia Dortmund-stjerne Ilkay Gündogan blev efter sejren over Barcelona interviewet af fodboldbladet Goal.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Gündogan udtalte følgende efter 3-1 sejren over FC Barcelona:

“Guardiola fortæller os altid lige præcis hvad vi skal, og hvad vi ikke skal. I pausen mod Barcelona var Pep ikke vred, han vidste bare det er en svær opgave vi havde foran os. Det er næsten umuligt at holde styr på spillere som Messi og Neymar i 90 minutter. Vi vidste før kampstart at vi ville have problemer, og det havde vi i starten. Men så reagerede vi, og fik rettet op på vores fejl.

Vi skiftede til en 4-4-2 senere i kampen, men jeg er ikke sikker på at jeg skal snakke om taktik. Det er mere selvtilliden der fik os tilbage i opgøret, specielt efter vores udlinging. Det handlede for det meste om mentalitet og karakter i sidste ende. Vi sluttede af med at vise god fodbold, og vi viste at vi altså er på vej i den helt rigtige retning. Vi kom bagud mod FC Barcelona, og endte med at vinde 3-1. Det er en kæmpe præstation”.

Der er vel heller ingen tvivl om at det er en kæmpe præstiation at slå FC Barcelona, og samtidig med så overbevisende cifre som 3-1.

Læs også: Lukkede seks mål ind mod AGF: Nu siger Esbjerg stop