Manchester City-spiller mener at Pep Guardiola spekulerer for meget over, hvordan man kommer igennem et tætpakket hold. Man bør ifølge City-spilleren udnytte sit kloge hoved, til selv at finde på noget.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-træneren Pep Guardiola fik en god start, på tilværelsen i den blå del af Manchester. Guardiola startede sæsonen godt ud, med resten af Manchester City-holdet. Nu er det dog gået i den anden retning, og Guardiolas Manchester City hold, er faldet lidt efter Chelsea, på førstepladsen.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Chelsea er på nuværende tidspunkt syv point foran Manchester City, efter 17 Premier League-kampe. City-stjernen Kevin De Bruyne, mener at Pep Guardiola bør ændre noget, således at han ikke bliver overrasket hver gang, modstanderen laver lange og høje bolde, fordi sådan spiller mange engelske hold, så det bør ikke være en overraskelse.

Kevin De Bruyne udtaler følgende til et belgisk medie:

“Det som overrasker Pep mest, er at mange hold spiller lange bolde. Han tror nogle gange, at de spiller ved jorden, men det gør de jo ikke mod os. Pep bruger så meget tid, og energi til træning på at lære os at spille igennem de tætte kæder.

Jeg tror ikke at vi fokuserer nok på improvisation. Jeg spiller bedst, når jeg ligesom tænker frem, og finder ud af, hvor bolden skal hen, lige før jeg får den i fødderne. Jeg tror vi bruger vores kloge hoveder for lidt, og mest fokuserer på at spille efter bogen.”

Læs også: Benfica-stjerne er millimeter fra Manchester United-skifte