Ifølge italiensk medie er både Chelsea og Manchester United på jagt, efter den målfarlige Everton-angriber Romelu Lukaku.

Af Lasse D. Drescher

Den målfarlige Everton-stjerne Romelu Lukaku er i den seneste periode, blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League-konkurrent. Det er primært Chelsea som har været sat i forbindelse, med den velspillende belgiske angriber.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Premier League-storklubben Manchester United hopper nu med i kampen, om Romelu Lukaku ifølge Calciomercato. Det forventes ifølge Calciomercato, at det kan ende ud i en kæmpe budkamp mellem de to store Premier League-klubber.

Der er ingen tvivl om at den belgiske angriber, bliver en dyr fornøjelse

Romelu Lukaku skulle have en frikøbsklausul på omkring 430.000.000 kroner. Dog er der vidst ingen tvivl om at prisen formentlig bliver en del højere, hvis man har fulgt med i de seneste rygter.

Manchester United står ifølge det italienske medie, klar med et bud på omkring 520.000.000 kroner. Manchester United skulle være på jagt efter en spiller, som kan overtage pladsen fra Zlatan Ibrahimovic, når han på et tidspunkt takker af.

Læs også: Skadesplaget Manchester-kaptajn rygtes mod Serie A-storklub