Den tyske Bayern München-stjerne Jerome Boateng, er eftertragtet blandt to Premier League-storklubber. Det er ifølge engelsk medie, de to Manchester-storklubber som jagter den 29-årige tysker.

Af Lasse D. Drescher

Mediet The Sun skriver nu at der er stor interesse i Bayern München-stjernen Jerome Boateng. Den tyske 29-årige forsvarsspiller, har i en lang periode været velspillende. De to klubber som viser stor interesse, finder vi i den engelske Premier League.

(Photo: Getty Images)

Jerome Boateng er ifølge det engelske medie, eftertragtet af Manchester City og Manchester United. Den tyske forsvarsspiller har tidligere spillet hos Manchester City, hvor han dog endte med at blive solgt videre til netop Bayern München.

Boateng var en enkelt sæson hos Manchester City, i perioden 2010 til 2011. Siden 2011 har den tyske landsholdsspiller været fast spiller, hos Bayern München. I den tid hvor Jerome Boateng ikke har været skadet.

Specielt for et par sæsoner siden under Pep Guardiola, var Jerome Boateng i manges øjne en af verdens bedste forsvarsspillere. Dog forventes det ikke at Bundesliga-storklubben har planer om, at sælge deres helt store forsvarssprofil.

Eftersom at 29-årige Jerome Boateng er en kæmpe profil og en stor klippe, både hos den tyske storklub Bayern München men også på det tyske landshold. Bayern Münchens forsvar blev endnu bedre da de hentede en anden tysker til klubben.

Formår Bayern at holde fast i deres stærke tyske forsvar?

Det var da Bayern München gik ud, og forstærkede deres forsvar med Borussia Dortmund-profilen Mats Hummels. Jerome Boateng og Mats Hummels har været super stærke for Bayern München, men de er også det foretrukne makkerpar på det tyske landshold.

Jerome Boateng er ifølge det engelske medie, stadig blandt verdens bedste forsvarsspillere. Og det er de færreste som kan tale i mod det, da Jerome Boateng er super solid da han er velspillende når han får spilletid og ikke er på bænken.

Læs også: Lazio-stjerne er eftertragtet af FC Barcelona og Serie A-konkurrent