Nice-profilen Jean Seri er ifølge engelsk medie tæt på et muligt skifte, til en af de to Premier League-storklubber Manchester United eller Manchester City. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver at der er interesse i Nice-profilen Jean Seri, fra to Premier League-storklubber. Det er de to Manchester-klubber som ifølge mediet begge har den 26-årige midtbanespiller i kikkerten.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Metro skriver samtidig at Manchester United har haft Seri i kikkerten i en længere periode. Samtidig med at de forventer Manchester City først for nyligt har fået interesse, i den 26-årige Nice-midtbanespiller.

The Mirror skriver samtidig at Manchester City formentlig helst vil slå tilbage mod Manchester United, efter at de tabte i kampen om Alexis Sanchez. Prisen på den velspillende Nice-profil er ifølge Metro omkring 300.000.000 kroner.

Prisen som blev nævnt før er frikøbsklausulen, som er inkluderet i Jean Seri’s kontrakt han har med Ligue 1-storklubben. Det engelske medie skriver samtidig at Seri’s agent efter sigende er på vej til England, og mere præcist Manchester.

Den 26-åriges agent skal ifølge mediet til Manchester, for at forhandle med de to Manchester-klubber. Metro skriver samtidig at Manchester City formentlig gerne vil ud og vise at de er store, i løbet af januars transfervindue.

Manchester City vil ud og vise de er store på transfermarkedet

Manchester City har som sagt for nyligt tabt i duellen om Arsenal-stjernen Alexis Sanchez. Pep Guardiola og Manchester City tabte tidligere i duellen om Southampton-stjernen Virgil van Dijk, og der vandt Jürgen Klopp og Liverpool.

Derfor vil Manchester City altså gerne ud og bevise, at de er en stormagt på transfermarkedet. Seri har tidligere været jagtet af Liverpool og Chelsea. Men det meldes ikke at de har så stor interesse i Jean Seri længere.

Læs også: La Liga-stjerne træffer et næsten uundgåeligt valg: Skifter til Kina og bliver den 8. bedst betalte spiller i verden