Nu til dags skal der meget afholdenhed til, hvis man som fodboldspiller ikke lader sig friste af et tilbud fra de kinesiske pengemænd. Cedric Bakambu er en af de spillere, der ikke kan holde fingrene væk fra Kina, ifølge Canal+ i Frankrig.

af: Emil Plovgaard

(Photo by Fotopress/Getty Images)

Den 26-årige spiller er på vippet til at blive den dyreste afrikanske spiller i historien, hvis handlen til Kina går igennem.

Cedric Bakambu har afsløret, at han er tæt på et skifte til Beijing Guoan. Han venter dog på de to klubber involveret i handlen. Villarreal og den kinesiske hovedstadsklub skal nemlig lige nå til enighed om en pris først.

Selvom Villarreals træner, Javier Calleja, bekræftede, at Roger Schmidts mandskab havde mødtes med den congolesiske landsholdsspiller, som har en frikøbsklausul på €40 millioner, tidligere denne måned, så er der stadig ventetid på et grønt lys fra den spanske La Liga-klub.

Læs også: Lækket: Lukaku har afsløret stor transfer – se hans slettede billede på Snapchat

Bakambu har fundet frem til nettet 14 gange i 21 kampe i alle turneringer for Den Gule Ubåd i denne sæson. Tidligere på måneden kunne han afsløre, at der var knas i forhandlingerne vedrørende det finansielle aspekt i handelen.

”Jeg er mellem to klubber (Villarreal og Beijing, red.), men i dag er jeg stadig Villarreal-spiller. Jeg venter bare på, at de to klubber når til enighed. Jeg ved ikke, hvornår forhandlingerne er færdige”, fortalte Bakambu til Canal+.

”Min løn? Den 8. bedst betalte spiller i verden? Jeg ved, hvad der bliver skrevet rundt omkring, men jeg ved det ikke.”

”Jeg forhørte mig om klubben, før jeg tog min beslutning. Det ville jeg også have gjort ved en hvilken som helst anden klub. Jeg har fået at vide, at Beijing skulle være en meget forurenet by.

”I starten var jeg ikke særlig motiveret med hensyn til et skifte. Men omstændighederne har gjort, at jeg alligevel vælger at skifte klub.”

Læs også: Her er afsløringen: Derfor skifter Naby Keita til Liverpool i dette vindue