Af Anders Lang Jensen

På det historiske og enorme stadion i Manchester Old Trafford har en lang række store spillere slået sine folder ved at trække den røde United-trøje over hovedet. Nu har manager Jose Mourinho endnu et navn i kikkerten, som til sommer skal hentes til det mægtige stadion i Manchester.

Photo by Dave Thompson/Getty Images

Det drejer sig om den unge Valencia-spiller Carlos Soler, som har imponeret stort i den spanske storklub i en ung alder af blot 20 år. Der er snak om en teknisk rigtig stærk midtbanemand fra det spanske U21-landshold, som den portugisiske manager vil hente til det engelske.

Den engelske avis Daily Mail melder om, at The Red Devils allerede har taget kontakt med repræsentanter for spilleren og Valencia for at snakke om et sommerkøb. Avisen beretter, at United gerne vil være godt forberedt på sommerens transfervindue.

Selvom der endnu er længe, til det åbner igen, så vil klubben have aftaler på plads, inden vinduet slår dørene op til juli måned næste år. For at sikre sig de spillere man ønsker, skal man være ude i god tid, og det er interessen i Carlos Soler et eksempel på med den tidlige kontakt.

Spanieren har angiveligt en købsklausul i Valencia-kontrakten på hele £75m, men den spanske storklub på Estalla er villige til at snakke økonomi med Manchester United. Klubben er i økonomiske vanskeligheder, hvilket ikke kan forhindre de stenrige engelske klubber i at lande Soler for den rette pris.

Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Klubben har ganske simpelt ikke råd til at skræmme interesserede klubber væk ved at kræve udelukkende dette tårnhøje beløb for deres purunge guldfugl på den centrale midtbane. Avisen melder, at United kan hente Soler for omkring £30m.

Mourinho ser angiveligt Soler som et sidste es på den centrale midtbane på United-holdet, der netop nu ser Nemanja Matic og Paul Pogba som faste startere, når alle mand er fit og uden skader. Mourinho ser Soler som en glimrende mand at sætte ind sammen med de to førnævnte i en farlig trio på midtbanen.