José Mourinhos Manchester United, Arsenal samt Chelsea har fået fortalt, at de bliver nødt til at lægge 100 millioner pund på bordet, såfremt de kunne ønske sig en handel med Bayer Leverkusen angående spilleren Leon Bailey.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

I følge The Sun så ser Bundesliga-klubben Bailey som en ligeværdig spiller til Ousmane Dembélé, der i sommerens løb skiftede fra Borussia Dortmund til FC Barcelona for 97 millioner pund.

Den 20-årige kantspiller, som skiftede til Leverkusen fra belgiske KRC Genk i januar 2017 har været i forrygende form for Bayer Leverkusen i denne sæson. Således har han scoret og skabt 13 mål i 14 ligaoptrædener i denne sæson, som ikke underligt, har tiltrukket interesse fra et hav af europæiske klubber.

Men Leverkusens manager, Jonas Boldt, har dog ingen intentioner om at lade kantspilleren gå for ussel mammon. Boldt er nemlig fast ud besluttet på at holde på den jamaicanske landsholdsspiller for at forbedre chancerne for at komme med i Champions League. Han sammenligner dog også Bailey med Dembélé, som blev solgt for store summer i sommer.

-Vi spilder ikke tid med at tænke på, at vi en dag ikke har ham mere. Vores mål er at nå Champions League med ham i klubben, og det er det, vi bygger på, fortæller Bold til kicker.de.

Læs også: Glem alt om Pogba: Denne spiller bør være Manchester Uniteds fremtidige kaptajn

-Men hvis han fortsætter med at arbejde hårdt, planter begge ben solidt på jorden, og udvikler sig i en klub som Leverkusen, hvorfor skulle han så ikke vokse sig lige så god som Dembélé?

Manchester United kædes sammen med Bailey af de britiske medier, men det er dog usandsynligt, at José Mourinho på nuværende tidspunkt skulle være interesseret i at hente yderligere forstærkning til offensiven efter de seneste udtalelser fra portugiseren.

De Røde Djævle har en efterhånden bred trup. Især i offensiven. Her konkurrerer spillere som Alexis Sanchez, Anthony Martial, Jesse Lingard, Marcus Rashford og Juan Mata om spilletid. Derfor har Arsenal og Chelsea nok en bedre chance for at hente den 20-årige Bailey, der helt sikkert er en fremtidens mand.

Læs også: Overraskelse: Angel Di Maria var tæt på at skifte til denne klub i sommer