Manchester United er ifølge engelsk medie favoritter, i jagten på velspillende Napoli-profil. Det er 26-årige Jorginho som rygtes mod Manchester United, men Liverpool viser også interesse i Napoli-stjernen.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Daily Star skriver at Manchester United har stor interesse endnu engang, i velspillende Napoli-profil. Det er den 26-årige midtbanespiller Jorginho som der er tale om, muligvis kunne skifte til Manchester United.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Premier League-storklubben jagter nemlig en solid midtbanespiller, som fokuserer på det defensive på banen. Da Michael Carrick har afsløret at han stiller støvlerne på hylden, når denne sæson når sin ende.

Derfor skal Mourinho ud og finde en ny spiller, som kan overtage pladsen. Nemanja Matic er solid, og han bliver formentlig ikke erstattet. Men Mourinho vil ifølge mediet gerne have to defensive midtbanespillere, så defensiven står rigtig stærkt.

Det gøres formentlig også således at det dyre indkøb Paul Pogba, vil kunne blive rykket længere frem på banen. Da Pogba skal frem og være mere kreativ, for at han for alvor opnår det niveau han havde hos Serie A-giganten Juventus.

Mediet Daily Star skriver samtidig at Premier League-konkurrenten Liverpool, også har Jorginho i kikkerten. Dog forventes det at Manchester United og José Mourinho er favoritter, til at sikre sig den 26-årige profil.

Det er en overkommelig pris for Premier League-storklubben

Prisen som Jorginho forventes at koste, ligger på omkring 420.000.000 kroner. Jorginho har spillet 29 kampe for Napoli i denne sæson, og det er i de kampe blevet til fire mål og fire assist, hvilket egentlig er solidt for Jorginho.

Såfremt at Manchester United går ud og henter Jorginho til klubben. når sommerens transfervindue åbner. Så kan de få et af Premier Leagues bedste defensiver, da de også har planer om at hente en forsvarsspiller til Old Trafford.

Læs også: Manden der i sin tid ansatte Wenger, opfordrer ham nu til at forlade klubben