Shakhtar Donetsk-stjernen Fred rygtes væk, fra den ukrainske storklub. Der er ifølge engelsk medie rigtig stor interesse, fra Premier League-storklubberne Manchester United og Manchester City. 

Af Lasse D. Drescher

Ifølge ManchesterEveningNews, har Manchester United stor interesse, i Shakhtar Donetsk-stjernen Fred. Den 25-årige brasilianske midtbanespiller har i flere sæsoner været velspillende, og mange forventer at det er på tide, at Fred forlader den ukrainske klub.

(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Brasilianeren har dog også været rygtet mod en af Manchester Uniteds store konkurrenter, nemlig Manchester City. Men lige i disse stunder, forventes det at Manchester United er i førersædet, i jagten på Fred.

Shakhtar Donetsk-stjernen har en frikøbsklausul, på omkring 450.000.000 kroner, skriver det engelske medie. Så hvis Manchester United vil handle hurtigt, så skal de udløse klausulen, og så gå direkte til forhandlingen med Fred og hans agent.

Fred forventes at være sikret en plads, i den brasilianske VM-trup til slutrunden i Rusland. Derfor skal Manchester United også arbejde hurtigt, hvis det er at de vil sikre sig Fred inden slutrunden.

Eftersom at Fred kan træffe at få en solid slutrunde, med det brasilianske landshold. Hvis Fred får en god slutrunde, og viser sig frem på scenen, så vil han formentlig blive eftertragtet af flere storklubber.

Er et skifte til en af Premier League-storklubberne en god mulighed, for brasilianeren?

Manchester City skulle ifølge mediet have tilbudt Shakhtar Donetsk et beløb tidligere, men det er lavere end frikøbsklausulen. Det bud som Manchester City bragte på banen, har den ukrainske klub ikke valgt at acceptere.

Derfor forventes det at en af de interesserede klubber skal ud og udløse frikøbsklausulen, hvis de vil have en chance. Fred forventes at kunne gå ind på Manchester United-holdet, og overtage positionen som Michael Carrick og Marouane Fellaini.

Læs også: Premier League-giganternes kamp: Hvem vinder i duellen om Real-stjernen?